BAIXEM A AMPOSTA!

El diumenge 7 de febrer, des de la Teixidora s’organitza un bus per anar a la manifestació a Amposta a defensar el cabal de l’Ebre.

Aquesta manifestació és molt important per ser la primera que es farà, i perquè al dia següent una delegació oficial del Parlament Europeu visitarà el Delta i s’entrevistarà amb una delegació de la Plataforma en Defensa de l’Ebre per parlar sobre les repercussions del pla sobre les Terres de l’Ebre i el Delta.

El dia 5 de gener pel govern del PP en funcions, va aprovar el Pla Hidrològic de l’Ebre, un riu que actualment ja té 8 transvasaments i no en pot tenir més, perquè l’Ebre sense cabals és la mort del Delta. Entre totes i tots, hem de fer sentir la nostra veu per rebutjar aquest nou Pla Hidrològic i defensar l’Ebre una vegada més. Hem de ser una marea blava.

Els horaris del bus són:

– Sortida: 8 del matí
– Tornada: 5 – 6 de la tarda
– Preu del bus: 12€, socis de la Teixidora: 15€, els no socis.
– Places: 30

Un cop siguem allà, els actes són els següents:
– Hora de la manifestació: 12 del migdia.
– Hora de dinar: 2 de la tarda (OPCIONAL). Des de la Teixidora, proposem anar a la Paella Popular que organitza l’ANC de les Terres de l’Ebre. Qui s’hi vulgui apuntar, haurà d’afegir 13€ al preu del bus.

Les inscripcions s’han de fer a la Teixidora (C/Custiol, núm.10, de dijous a diumenge de 7 a 10). La data límit és el dia 2 de febrer i s’ha d’haver fet el pagament en efectiu a la Teixidora.

Ni un pam de Terra! Ni una gota d’aigua!

12604787_872577409521984_2161671667562415541_o

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Casal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.