MARXA DE TORXES 2015

Un any més La Teixidora Casal Independentista d’Igualada organitza la 4a Marxa de Torxes per la Independència.

En finalitzar la marxa de torxes parlament a càrrec de Jaume Farrés i Vidal.
(Nascut a Igualada, és cisteller de professió. En ple franquisme, va impartir classes de català per Òmnium Cultural al García Fossas, del qual actualment n’és president del patronat. Coordinador d’Igualada Solidària, va ser un dels ferms opositors a l’F-18 i ha mantingut sempre una activa tasca cívica i social. En un temps tan marcats per la globalització com l’actual, ha mantingut viva la tradició cistellera -n’és la quarta generació.)

Cant dels segadors amb la Coral Juvenil Xalest i Pilar dels Moixiganguers d’Igualada.
Podeu veure el vídeo de la Marxa de Torxes 2012, i una galeria fotogràfica de l’edició del 2013 a Igualada.
Venda de torxes (2€) a partir de les 9 del vespre a la mateixa plaça de l’ajuntament.

Veniu amb estelades, si no en teniu en tindrem a la venta. I si només us falta el pal, també en vendrem.

La Marxa de Torxes és una acte d’àmbit nacional per reivindicar la independència del nostre poble que es celebra a un centenar de viles i ciutats del nostre país.

… vol ser l’expressió popular i col·lectiva de reivindicació nacional del poble català. Un acte que estimuli el nostre caràcter col·lectiu, que ens mostri com el poble que volem seguir essent i que mostrem amb orgull.

… un acte sense cap tipus de manipulació ni d’utilització partidista. Vol ser un acte amb esperit unitari i transversal en què qualsevol persona s’hi senti representada. Vol ser l’expressió del clam social per la sobirania nacional.

… un espai de denúncia de tot allò que atempta contra les nostres llibertats nacionals i contra l’exercici de la democràcia.marxa de torxes

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Casal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.