Via Catalana a Torredembarra

Per la diada de l’Onze de Setembre La Teixidora se sumarà a la Via Catalana organitzada per l’ANC, la cadena humana que recorrerà el Principat i part dels Països Catalans.

Des del Casal La Teixidora, aprofitant com sempre les sortides a les diades per conèixer el territori i persones d’arreu i fer xarxa, ens afegirem al tram 260 de la Via Catalana a Torredembarra, que coordina la Plataforma Lluís Absolució. Formada entre d’altres per gent del casal popular Cua Roja i del cafè-bar l’Auca de Torredembarra.

El bus sortirà al matí d’Igualada i tornarà cap a la tarda-vespre. Al migdia hi haurà un dinar popular amb tota la gent de la Plataforma i en acabat ja anirem cap al tram 260, situat a l’antiga n-340 al seu pas per Torredembarra.

El preu de la sortida a Torredembarra és de 12 euros (viatge i dinar inclòs) per a socis de la Teixidora i Òmnium Cultural Anoia i de 15 € per la resta.

Important! Si voleu venir amb el bus, no us incriviu a la Via Catalana a través de la web de l’Assemblea, perquè ho farem en conjunt des de la Teixidora.

Per a més informació contacteu amb nosaltres.

 

+ Igualada per la Independència (ANC)

+ Quins trams de la Via Catalana queden per omplir? Vilaweb 16.7.2013

+ La inspiració que ve del BàlticNació Digital 14.7.2013

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Casal, Nacional i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.