Marxa de torxes per l’Onze de Setembre

Crònica de la Marxa

Espot previ a la Marxa

El Casal La Teixidora, amb l’adhesió de diverses entitats i organitzacions igualadines, impulsa la Marxa de Torxes per la independència, la nit del 10 de setembre (esdeveniment FB). Serà la primera vegada que Igualada acull aquest esdeveniment, que fa 10 anys que es realitza en més de 50 poblacions del país la nit abans de la diada i que cada any aplega milers de persones (podeu veure’n més informació a www.marxadetorxes.cat).

Se sortirà des de la Plaça de l’Ajuntament a 2 quarts d’11 de la nit, en un recorregut cèntric que acabarà a la mateixa plaça amb la lectura del manifest.

La marxa de torxes a Igualada compta amb el suport d’una trentena d’entitats, entre elles els Grallers d’Igualada, Igualada X la Independència, la Penya Equip i Força, els Moixiganguers d’Igualada, Òmnium Cultural Anoia, el Ball de Bastons d’Igualada, l’Associació juvenil la Coll@nada, Igualadins al món, Trabucaires d’Igualada, Petits Diables d’Igualada, els grallers Amics de la Carpeta Verda, Mal de Cap, la Colla Bastonera Garrotades d’Igualada, el Ball de Sant Miquel i els Diables d’Igualada, el Ball de Pastorets d’Igualada, la CEIA (Coordinadora de l’Esquerra Independentista de l’Anoia), l’Associació Cultural el Garbell, el portal web Bonrotllo.cat, els Amics de la ratafia de l’Anoia, el Consell de Joves d’Igualada, l’Associació Flama del Canigó d’Igualada, Xarxa Igualada, el Grup de Lleure la Clau, el ball de Cercolets d’Igualada… A més, la marxa compta també amb el suport dels nuclis locals d’ERC, JERC, Solidaritat Catalana per la Independència i Reagrupament.

La Marxa vol ser una expressió popular i col·lectiva de reivindicació nacional del poble català. Un acte sense cap tipus de manipulació ni d’utilització partidista, amb esperit unitari i transversal en què qualsevol persona s’hi senti representada. És a dir, l’expressió del clam social per la sobirania nacional.

Bus a la diada de l’11 de setembre a Barcelona

Des de la Teixidora s’organitzen dos busos:

– un primer que sortirà a les 9 del matí de l’estació d’autobusos d’Igualada i tornarà just després de finalitzar el concert del Passeig Lluís Companys. (aproximadament a les 12 de la nit).

– un segon que sortirà a les 3 de la tarda i tornarà a les 9 del vespre, un cop finalitzada la manifestació

Preu: 5 € (socis de la Teixidora i Òmnium Cultural) / 8 € (la resta)

Les places són limitades i us podreu apuntar al mateix Casal a partir del dilluns 3 de setembre. Obrim de diumenge a dijous de 19 a 22h, i divendres i dissabte de 18 a 23h. Telèfon 93 188 70 92

+ Marxa de Torxes

+ ACN – Igualada per la Independència

+ CUP

+ Òmnium Cultural

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Casal, Nacional i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.