Al casal, recollim taps per l’Ona

L’Ona és una nena d’Igualada de 13 anys que, degut a una anòxia i una mala praxi durant el part, pateix una discapacitat psicomotora severa. Actualment té un 78% de grau de disminució reconegut i necessita dedicació absoluta de terceres persones.

El proper mes de març se li practicarà una operació de fusió vertebral fixa i haurem d’adaptar tot el seu entorn: cadira de rodes concreta, llit articulat, rampes, etç… I les despeses que es preveuen seran importants.

Per això, pensem que, recollir taps és una bona manera d’aconseguir ajuda ja que tothom és lliure de fer-ho. No costa gens, reciclem i a més, podem ajudar a algú abans de llençar-los a la brossa.

Els taps que anem recollint els portem a una empresa de reciclatge i ells, ens paguen per pes. La nostra intenció és recollir 20 Tones per la cadira de rodes. Qualsevol tap de productes de neteja, esprais, ampolles d’aigua, de llet, refrescos,… serà benvingut.

El casal la Teixidora és un punt de recollida de taps, per la qual cosa tothom que pugui col·laborar amb aquesta campanya, pot dur els seus taps al casal, al carrer Custiol 10 d’Igualada.

Moltes gràcies per tot!!

Entre tots ho aconseguirem!!

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Casal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.