Una mirada al País Valencià i a Palestina

Aquest divendres, 17 de febrer, la Teixidora celebra una jornada dedicada al poble palestí. Començarà amb l’emissió del documental “Més enllà del mur”, i continuarà amb una xerrada a càrrec de Miquel Altadill, a més de l’actuació en directe del cantautor catalano-palestí Nabil i d’un sopar tradicional. També es podrà visitar l’exposició “Una mirada a Palestina”. De fet, diumenge diumenge passat ja es va fer una mena de preludi, amb el documental “Checkpoint rock: cançons des de Palestina” (tràiler).

El diumenge, 19 de febrer, el Casal també commemorarà el primer aniversari del tancament de TV3 al País Valencià (reportatge) amb el passi del documental “Una relació sense senyal. La Teixidora també participarà en la XXVIIII Renovació de la Flama de la Llengua a Montserrat organitzada per El Garbell, en la ja tradicional caminada des d’Igualada que tindrà lloc la matinada del 19 de febrer. El Centre Excursionista de Castelló de la Plana és precisament qui organitza enguany l’arribada de la flama al monestir, després d’haver recorregut el sud del país (notícia). L’acte coincidirà, de fet, amb una manifestació prèvia convocada a la capital de la Plana per reclamar el restabliment de les emissions de TV3 al País Valencià (ACPV).

Finalment, l’agenda del febrer la tancaran una xerrada d’Albert Riba, membre d’Ateus de Catalunya, sobre l’apostasia el divendres 24 de febrer, i un concert del cantautor igualadí Mínnimel diumenge.

Bona participació prèvia

El passat cap de setmana es va celebrar el I Concurs de Tapes, un certamen obert a tots els amants de la cuina i els tastets, que va comptar amb una trentena d’inscrits (bases aquí) i bon ambient. La tapa guanyadora va ser la de la Marta Giralt.

El film ‘Catalunya Über Alles’ va encetar la programació d’aquest mes, el divendres 3, amb l’assistència d’un centenar llarg d’espectadors al Teatre de l’Ateneu Igualadí, mentre que l’endemà dissabte va tenir lloc una Patitrobada de jocs de taula organitzada per l’associació igualadina El Pati i, ja diumenge, el passi del documental “The Weather underground”(tràiler).

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Casal, Premsa i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.