La Teixidora presenta un febrer farcit d’activitats

Nota de premsa 1.2.2012 / El Casal Independentista La Teixidora ha donat a conèixer les activitats d’aquest febrer. El film ‘Catalunya Über Alles’ enceta aquest divendres, a les vuit del vespre a l’Ateneu Igualadí, una programació que aplega activitats diverses, combinant-ne de lúdiques amb altres de més reivindicatives (agenda).

Aquest mateix cap de setmana també tindran lloc dos actes més: dissabte, a partir de les 4 de la tarda al mateix casal (Custiol 10 d’Igualada) una Patitrobada de jocs de taula organitzada per l’associació igualadina El Pati; i diumenge, el passi del documental “The Weather underground”(tràiler).

El cap de setmana següent, el dissabte 11 de febrer, l’obrirà el I Concurs de Tapes, un certamen obert a tots els amants de la cuina i els tastets; aquí podeu llegir les bases. L’endemà, diumenge 12, s’emetrà el documental “Checkpoint rock: cançons des de Palestina” (tràiler). Serà el preludi d’una jornada més àmplia que començarà el divendres 17 de febrer: un segon documental sobre aquest poble, “Més enllà del mur”, una xerrada a càrrec de Miquel Altadill, a més de l’actuació en directe del cantautor catalano-palestí Nabil i d’un sopar tradicional palestí. Finalment, durant tot el mes de febrer es podrà visitar l’exposició “Una mirada a Palestina” al mateix casal.

Més endavant, la Teixidora també commemorarà el primer aniversari del tancament de TV3 al País Valencià amb el passi del documental “Una relació sense senyal (19 de febrer); acollirà una xerrada d’Albert Riba, membre d’Ateus de Catalunya, sobre l’apostasia (24 de febrer); i també, un concert del cantautor igualadí Mínnim (26 de febrer). El casal també participarà en la XXVIIII Renovació de la Flama de la Llengua a Montserrat organitzada per El Garbell, en la ja tradicional caminada des d’Igualada que tindrà lloc la matinada del 19 de febrer.

Després de celebrar amb èxit la II Assemblea Ordinària el passat 15 de gener, La Teixidora ha començat l’any sumant nous socis que ajudaran a enfortir una entitat autogestionada.

Nou passi de ‘Catalunya Über Alles’

Presentada a Igualada fa unes setmanes en motiu d’una sessió del Cine-Club, La Teixidora ha organitzat un segon passi amb un preu especial de 3,5 euros l’entrada per facilitar l’assistència dels més joves. Un cop més, el passi comptarà amb la presencia del director del film, Ramon Térmens. ‘Catalunya Über Alles’ és una pel·lícula que retrata, a partir de tres històries actuals, fenòmens com la intolerància cap a la immigració o els prejudicis, entre d’altres. Amb la interpretació pòstuma de Jordi Dauder i d’altres actors com Joel Joan, el film ha estat recentment nominat a diverses categories dels Premis Gaudí atorgats per l’Acadèmia del Cinema Català.

<a href=”

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Casal, Premsa i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.